BoekGoud

Beautyfulskin Therapeutisch Centrum voor huidverjonging, huidverbetering en permanente ontharing.

Geef jij ook jouw stem aub?

 

Het is zover! Vanaf, 22 januari 2019, om 12:00 start de publieksprijs van BoekGoud.

 

De BoekGoud-verkiezing is opgesplitst in twee verschillende prijzen. We starten met de publieksverkiezing. Daarnaast is de jury druk bezig met het selecteren en beoordelen van de boeken voor de vakjuryprijs.

 

BoekGoud geldt als een erkenning voor de prestaties van de deelnemende auteurs en heeft als doel schrijvers te stimuleren om hun creativiteit ten volle te benutten, te ontwikkelen en te etaleren en daarbij het plezier te ervaren dat met schrijven samengaat.

 

Publieksprijs

De publieksprijs is de prijs van de lezers. Zij bepalen wat de beste boeken van 2018 zijn. Als de stembussen opengaan, dan kan het lezende publiek stemmen op jouw boek Huidverjonging op maat.

 

De publieksverkiezing is opgesplitst in twee ronden. De boeken strijden allereerst onderling om de winnaar te worden in hun genre. Het boek met de meeste stemmen in zijn of haar genre wint de eerste ronde. De genreronde loopt van 22 januari t/m 20 februari 2019. In de tweede ronde strijden alle genrewinnaars tegen elkaar voor de overalltitel. De overallwinnaar is het boek dat in de eerste en tweede ronde gezamenlijk de meeste stemmen heeft verzameld. Alle informatie