Huidverjonging met de VPL Energist

De snelle, veilige en effectieve manier voor huidverbetering/huidverjonging!

Het Variable Pulsed Light™ systeem staat voor de nieuwste generatie van doeltreffende lichttechnologie en biedt grensverleggende mogelijkheden op gebied van:

  • Permanente ontharing
  • Skin rejuvenation
  • Couperose, Rosacea
  • Acné
  • Pigmentvlekken

Energist UltraPlus VPL™ biedt u een snelle, veilige en niet-chirurgische oplossing voor vele verschillende huidaandoeningen zodat een gezonde en jeugdige uitstraling op elke leeftijd kan behouden worden.

De Energist VPL™ technologie gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid op te sporen en om de oneffenheden van de huid te verbeteren. Deze technologie lokt met een lichtprikkel immers een reactie uit bij de fibroblasten in de dermis, waardoor er nieuwe collageen en volume gevormd wordt. Gevolg: de huid wordt strakker en voller, rimpels minder diep, en ontstekingen, couperose en pigmentvlekken verdwijnen.

Met de VPL Ultra Skin Rejuvenation kan intensief kan gewerkt worden op collageenstimulatie, hyperpigmentatie en milde vormen van couperose.

Het gele licht van de VPL Ultra is een hoogenergetisch licht dat in de huid wordt omgezet in warmte. De huid ervaart dit als prikkels en als reactie hierop worden de fibroblasten actief met als gevolg aanmaak van extra collageen wat leidt tot een strakkere huid! Hetzelfde gele licht maar met andere instellingen wordt gebruikt om gesprongen haarvaatjes en pigmentvlekken te behandelen.


De Energist VPL Ultra Plus is een zeer veilig apparaat, het werd medisch gekeurd op het vlak van veiligheid en efficiëntie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat VPL nog veiliger is dan de traditionele apparaten, daardoor is het geschikt voor alle leeftijden en ieder huidtype. Of je nu fijne lijntjes wilt behandelen, huidverslapping, op zoek bent naar een oplossing voor ouderdomsvlekken of van die vervelende gesprongen bloedvaatjes af wilt, de behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidtype en huidproblemen.

——————————————————–Prijzen ——————————————————–

Afhankelijk van het doel van de behandeling: huidverjonging, acné, couperose, rosacea, pigmentatie.

COUPEROSE-ROSACEA-PIGMENTVLEKKEN-ACNÉ

Basisprijs = €75 (tot 10 flitsen inbegrepen) – Extra vanaf 11de flits

VOLLEDIG GELAAT

VOLLEDIG GELAAT (IN COMBINATIE MET GELAATSVERZORGING)

Bij het nemen van een VPL in combinatie met een gelaatsverzorging, betaal je enkel 1 euro per flits voor de VPL behandeling. Deze prijs is excl. de prijs van de gelaatsverzorging.

€75 BASISPRIJS + €1/FLITS

.

€150

€1

Boek vandaag nog uw intakegesprek voor
permanente ontharing of huidverbetering.


Scroll to Top