Werking


Hoe werkt het exilis apparaat ?


Exilis Elite™ wordt succesvol ingezet voor:

 

huidversteviging

huidverstrakking

huidverjonging

rimpel reductie

collageenremodellering

lange termijn collageentoename

gelaatscontouring

face shapingExilis Protégé Elite ™ behandelt gelaat en lichaam efficiënt en veilig dankzij 3 innovatieve technologieën:​


  1. Synchronized Energy Emission™ (SEE)
  2. Energy Flow Control™ (EFC)
  3. Impedance Intelligence™

 

 

Deze gepatenteerde technologieën maken van Exilis Elite™ dé leider op vlak van niet-invasieve behandelingen voor huidverjonging en afslanking. De behandelingen zijn hierdoor voor alle leeftijden en huidtypes geschikt.


Doelgerichte opwarming en veiligheid

Exilis Elite™ combineert als enige apparaat ter wereld Monopolaire Radiofrequentie met Hoogfrequente Ultrasoon (dit is de SEE™).

Deze energie-combinatie warmt het huid- of vetweefsel op tot een bepaalde temperatuur, afhankelijk van het doel van de behandeling. Deze verhoogde temperatuur is nodig om het weefsel te verjongen, te verstevigen en om vetcellen af te breken.

 

SEE™ garandeert hierbij een zeer doeltreffende en gelijkmatige opwarming van het weefsel.

Dit resulteert in uiterst veilige behandelingen, korte behandeltijden en zeer lang aanhoudende resultaten.


Ongeëvenaarde veiligheid

Het Exilis Elite™ apparaat voegt daarbij nog 2 extra veiligheidselementen toe, namelijk Energy Flow Control™ en Impedance Intelligence™.

Deze technologieën monitoren constant de energie output in het weefsel, zodat er geen onaangename prikkelingen of ongecontroleerde verhittingen kunnen plaatsvinden.

 

Ook dit is een unieke troef waarmee Exilis Elite™ zich onderscheidt van alle andere monopolaire, bipolaire, multipolaire en unipolaire radiofrequentie systemen.