Academie voor professionals

Academie voor professionals die werkzaam zijn in de huidzorg.  

Karoline Van de Mergel is huidtherapeut,, orthomoleculaire voedingscoach, docent en motivatie spreker.

Haar grootse passie is mensen te inspireren en helpen met een gezondere leefstijl en een gezonde, stralende huid.

Karoline Van de Mergel, haar motto is: een gezonde huid is een stralende huid. Zij heeft al jarenlang haar eigen praktijk. En specialiseerde zich vooral in behandeling van pigmentvlekken, Permanente ontharing en Huidverjongende technieken.


Als therapeut deelt zij graag haar kennis en ervaringen. Zo heeft zij al meerdere e-boeken geschreven  en schreef ze dit jaar haar eerste paperboek met als titel "Huidverjonging op maat."


Door haar ervaring wordt Karoline ook gevraagd voor externe activiteiten. Zo schrijft ze ook voor de gezondheidssite: gezond.be en schreef ze artikelen en columns voor diverse magazines.


Vanuit de drive anderen te laten weten wat je kan doen voor je huid, geeft Karoline graag energieke en enthousiaste lezingen om de kennis van het publiek en andere therapeuten te vergroten.

De lezing huidverjonging op maat spreekt een totaalpakket aan. Verzorging - behandelingen - invloedrijke factoren - voeding, etc.... komen aan bod.


Karoline geeft workshops en studiedagen voor bedrijven, professionals en scholen. Voor zij die willen investeren in groei en ontwikkeling.


Heeft u behoefte aan een lezing of workshop op maat binnen het kennisgebied van Karoline, dan is dit in overleg mogelijk.


info@beautyfulskin.be


 

Jouw tarieven zijn afhankelijk van een groot aantal factoren zoals huur, energiekosten, producten, personeel…

Het is belangrijk om op regelmatige basis een goede kostprijsberekening te maken zodat op er op geen enkel moment een verlieslatende behandeling uitgevoerd wordt.


In de workshop kostprijsberekening leer je op een makkelijk verstaanbare manier hoe je de ideale prijzen bepaald voor jouw salon.

Je leert alle begrippen en heb je de kostprijs bepaald van al jouw belangrijke behandelingen en producten. Tevens leer je hoe je kosten kan besparen zodat je uiteindelijk met meer winst kan ondernemen.


Voor deze cursus is het belangrijk dat je jouw eigen cijfers goed kent zoals kostprijs van de elektriciteit, water, personeel, producten… (het liefst breng je ze mee)

Pathologie van de huid en diepgaande huiddiagnose. 

Volgens huidtype en huidproblemen. 


In deze workshop leer je meer over de ziektebeelden van de huid, alsook welke toestellen en producten uit jouw praktijk we kunnen inzetten. 


Deontologisch werken is een prioriteit om jouw vakgebied te beschermen. 

Attitudes binnen het beroep blijven van toepassing om professioneel te kunnen werken. Erken je eigen capaciteiten en weet waar het werkterrein van jezelf eindigt. 


Voor welke behandelingen ben je verzekerd in België? 

Wat hoort bij jouw diploma, wat kan en wat kan niet? 


Verzekeringen, Europese wetgeving en regelgeving. Positioneren is een instrument dat relevant is voor organisaties, hoewel de motieven om tot een positioneringsstrategie te komen kunnen verschillen.

Sommige organisaties willen door middel van een positionering alleen maar beter zichtbaar in de markt worden, terwijl anderen vooral hun onderscheidend vermogen ermee willen benadrukken.

Hoe maak je jouw bedrijfspagina op facebook? 

Stap voor stap kan je jouw bedrijfspagina aanmaken. 


Hoe maak je jouw bedrijfspagina op instagram? 

Stap voor stap kan je jouw bedrijfspagina aanmaken. 


Hoe kan je jouw content inplannen in later.com? 

Stap voor stap kan je jouw content inplannen.