Academie voor professionals

Cursussen en online leeromgeving voor ondernemers in de beauty en lifestyle sector

 

Karoline Van de Mergel is huidtherapeut,, orthomoleculaire voedingscoach, docent en motivatie spreker.

Haar grootse passie is mensen te inspireren en helpen met een gezondere leefstijl en een gezonde, stralende huid.

Karoline Van de Mergel, haar motto is: een gezonde huid is een stralende huid. Zij heeft al jarenlang haar eigen praktijk. En specialiseerde zich vooral in behandeling van pigmentvlekken, Permanente ontharing en Huidverjongende technieken.


Als therapeut deelt zij graag haar kennis en ervaringen. Zo heeft zij al meerdere e-boeken geschreven  en schreef ze dit jaar haar eerste paperboek met als titel "Huidverjonging op maat."


Door haar ervaring wordt Karoline ook gevraagd voor externe activiteiten. Zo schrijft ze ook voor de gezondheidssite: gezond.be en schreef ze artikelen en columns voor diverse magazines.


Vanuit de drive anderen te laten weten wat je kan doen voor je huid, geeft Karoline graag energieke en enthousiaste lezingen om de kennis van het publiek en andere therapeuten te vergroten.

De lezing huidverjonging op maat spreekt een totaalpakket aan. Verzorging - behandelingen - invloedrijke factoren - voeding, etc.... komen aan bod.


Karoline geeft workshops en studiedagen voor bedrijven, professionals en scholen. Voor zij die willen investeren in groei en ontwikkeling.


Heeft u behoefte aan een lezing of workshop op maat binnen het kennisgebied van Karoline, dan is dit in overleg mogelijk.


info@beautyfulskin.be