Cosmelan behandeling

Behandeling van hyperpigmentatie

Cosmelan behandeling

Hyperpigmentatie is een veel voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken.

Zoals een verstoorde hormoonbalans, huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en zonnebaden zonder zonbescherming (SPF) te gebruiken.

Hoe werkt Cosmelan?

De Cosmelan behandeling bestaat uit 2 verschillende producten, Cosmelan 1 en Cosmelan 2.

In de praktijk brengen het Cosmelan 1 masker aan. Dit masker blijft afhankelijk van uw huidtype 6-8 uur op de huid. Cosmelan 2 is creme die u thuis moet gebruiken om de behandeling te ondersteunen. Beide producten bevatten ingrediënten welke werken op de verschillende stadia van pigment.

cosmelan® is een professionele depigmentatiemethode van wereldklasse voor de behandeling van de meest ernstige en hardnekkige huidvlekken.

Uitstekende resultaten op korte en lange termijn dankzij het unieke en dubbele werkingsmechanisme: corrector en regulator . Enerzijds elimineert het zichtbare vlekken, maar het werkt ook in op de oorzaak van het probleem, door de overproductie van pigmenten te reguleren om te voorkomen dat ze opnieuw verschijnen.


Voordat we starten met de behandeling plannen we altijd eerst een intakegesprek in.

Tijdens dit intakegesprek beoordelen we uw huid. Is een Cosmelan behandeling geschikt voor uw huid? Of is een andere behandeling geïndiceerd?

We vertellen u hoe de behandeling in zijn werk gaat, welke voorbereiding er nodig is, welke thuisproducten er nodig zijn en wat u kunt verwachten qua resultaat.

Wat is de cosmelan behandeling

De cosmelan®- methode bestaat uit een plaatselijke behandeling van ongeveer 6 maanden, waarbij een enkele sessie in de cabine wordt gecombineerd met een thuisprotocol, noodzakelijk om optimale resultaten te verkrijgen.

Een unieke sessie in de cabine waarbij de esthetische professional een masker aanbrengt met een intensieve depigmenterende werking.

De behandeling wordt thuis voortgezet. In overeenstemming met de indicaties en aanbevelingen van de esthetische professional moet de patiënt een schema volgen voor het aanbrengen van cosmeceuticals die complementair zijn aan de methode en die varieert afhankelijk van de fase en het verloop van de behandeling.

Het depigmentatieproces gaat door en we pakken de oorzaak van het probleem aan voor blijvende resultaten.

! De beste resultaten worden echter gezien tussen de 1 tot 4 weken en komen in 95% van de gevallen voor. Pigmentatie vlekken zullen aanzienlijk verminderd zijn, of zelfs verdwenen zijn. Hou rekening met de juiste nazorg. Wij communiceren de eerste week elke dag met een whatsapp bericht voor de opvolging. Alsook krijg je het gratis informatie boek.


Veel gestelde vragen over de cosmelan

Scroll to Top