Cryo Meso therapie

Actieve ingrediënten worden in de huid gebracht ter hoogte van de dermis. Hyaluron en actieve serums worden gebruikt.

CryoMeso™ therapie: met actieve stoffen binnendringen in de huid! 

   1. No Needle Mesotherapy

CryoMeso™ biedt u een nieuwe, baanbrekende werking binnen het gebied van mesotherapie. Zonder naalden of injecties, stelt CryoMeso™ u in staat om actieve ingrediënten in de huid binnen te brengen ter hoogte van de dermis en zelfs tot in de cellen van de dermis. Het principe dat hiervoor wordt gebruikt is electroporatie, een zeer efficiënte en veilige methode om producten diep in de huid in te sluizen, die zelfs bekroond werd met een Nobelprijs.

2. Warmtebehandelingen

Daarnaast biedt CryoMeso™ ons de mogelijkheid om de huid op te warmen tot 40°C. Dit zorgt niet alleen voor een aangename en ontspannende werking, maar maakt de huid ook extra ontvankelijk voor de opname van producten die via de electroporatie worden ingesluisd (het C.H.A.D.D.-systeem).

3. Cryo-behandelingen

Cryotherapie, ofwel de werking van een thermale shock op huid en spieren, heeft in de medische wereld haar nut al uitgebreid bewezen. De cryo-functie zorgt voor een extreem verbeterde doorbloeding en voor een sterk verhoogde pompwerking van de haarvaatjes waardoor het gehele weefsel en de cellen zich optimaal vullen met zuurstof. De temperatuur kan gradueel verlaagd worden van 0°C tot -10°C. Cryotherapie heeft in het bijzonder een liftende, verstrakkende werking op de huid en op de onderliggende spieren (wordt dan ook “cryolift” genoemd) en is daarom ook zeer geschikt om er verslapte huid op het lichaam mee te behandelen.

De cryo-functie geeft u bovendien de mogelijkheid om de huid te kalmeren bij een inflammatie-reactie (vb. na sterke peeling of acné-behandeling). Tevens kunt u de huid met de cryo-functie verdoven alvorens een gevoelige behandeling uit te voeren, zoals micro-needling, coagulatie, naaldepilatie, laserbehandeling, e.d.


Principes van de cryoporatie >>

electroporatie = korte puls maakt gaatjes in de huid, directe injectie van de werkstoffen in de dermis.


Cryo Meso hét apparaat om de kostbare vitaminecocktails in de huid én in de cellen af te leveren en het biedt tegelijk de exclusieve huid- en spierversteviging van cryotherapie.

Beautyfulskin werkt met een innoverende medisch- esthetische productenlijn. Elk van de producten garandeert kwaliteit, efiiciëntie en betrouwbaarheid dankzij hun unieke combinaties van de meest doeltreffende ingrediënten.

Deze producten zijn werkzaam tot in de dermis en hypodermis !

Scroll to Top