Elastine Infusion Therapie

2 jaar verloren gegane elastine, in slecht één behandeling terug geplaatst!

Volume-verlies, verslapping, dunne huid en rimpeltjes?

Exclusief voor Oostende en omgeving komt Beautyfulskin als eerste met de Elastine Infusion Therapie, een geweldige pijnloze techniek om de huid te verstevigen, de huid haar veerkracht terug te geven en haar voller en jonger te maken. Al zichtbaar in slecht één enkele behandeling.

De medische wetenschap heeft ontdekt dat ons lichaam al stopt met het maken van elastine vanaf ons 12de jaar. Daarna wordt het ook nooit meer aangemaakt terwijl het elastine verlies in de huid wel met het jaar groter wordt. Iedereen boven de 25, dus ook de mensen die nog geen ernstige huidverslapping vertonen, hebben elastine verlies. Het is slechs een kwestie van tijd voordat dit bij één ieder zichtbaar wordt.

DermaLastyl producten en de bijhorende Elastine Infusion Therapy zijn ontworpen om de huid opnieuw de natuurlijke structuur, stevigheid en elasticiteit terug te geven. In jeugdige huid, zijn componenten zoals elastine, collageen en moisterizers rijkelijk aanwezig.

Deze essentiële huid elementen gaan verloren als we ouder worden als gevolg van dalingen in het vermogen van de huid om nieuw materiaal, lopende schade door blootstelling aan zonlicht en oxidatie door vrije radicalen te synthetiseren.

Elastine Infusion Therapie biedt onverwerkte elastine, genaamd tropo-elastine, als een belangrijk ingrediënt om de huid te helpen bij het vernieuwen van de natuurlijke flexibiliteit. Het is een van de belangrijkste elementen van de nieuwe huid. Infusie therapie biedt ook natuurlijke moisterizers, vitaminen en collageen stiimulerende peptiden.


Elastine als een cosmetisch ingrediënt. Tropo- elastine wordt gemaakt in de cellen en wordt vervolgens uitgescheiden door natuurlijke processen in de ruimtes tussen de cellen- de Cell Matrix. In de matrix, wordt in combinatie met aanwezige enzymen en de warmte van het lichaam nieuwe elastische vezels gevormd welke een vernieuwde elastische structuur van de huid veroorzaken.

De ingrediënten in DermaLastyl helpen bij het vullen van de jeugdige essentie van de huid, en de Elastine Infusion Therapie, samen met de aanbevolen wijze van toepassing , zijn specifiek ontworpen voor het lichaam de eigen methodes voor het synthetiseren en de integratie van deze bouwstenen in de nieuw gevormde huid na te bootsen.

Elastine Infusion Therapie is een salonbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van apparatuur (nl Cryo Meso) wat de huid verwarmt tot de perfecte 37°C en waarbij enorme hoge doseringen tropo-elastine wordt ingesluisd.

Dit mag 1 x per maand gebeuren en per behandeling kan met deze therapie 2 jaar elastineverlies worden herplaatst.

Scroll to Top