Ervaringen

Voor en na foto’s


Ursula De Koninck
Ursula De Koninck
2022-12-09
Karoline is een top dame met 1 missie en dat is je huid in top conditie brengen. Super vriendelijk en zeer behulpzaam. Dankjewel Karoline voor de goede zorgen.
Cleo Betina
Cleo Betina
2022-07-05
Heel erg tevreden van de permanente ontharing bij Karolien. Door haar professionele aanpak en expertise straalt Karolien vertrouwen uit. Altijd fijn om hier te komen en aan de babbel te geraken met deze toffe madam. Aanrader!
Justine
Justine
2022-07-05
Door Karoline is mijn huid zoveel egaler geworden! Zeker een aanrader!! Zeer vriendelijke madam
Marjo de Pree
Marjo de Pree
2022-07-04
Bij Beautyfulskin is de ontvangst hartelijk en je voelt je meteen op je gemak.
 Karoline neemt de tijd om met mij te bepalen wat de beste behandelmethodes en producten zijn voor wat ik wil bereiken. Ze maakt scans en foto’s om alles vast te leggen. Regelmatig komt ze met nieuwe dingen en vertelt over cursussen die ze volgt.
 Ik heb hier echt het gevoel bij een vakvrouw te zijn. Een aanrader wat mij betreft.
Kristof Willaert
Kristof Willaert
2022-07-04
Al jaren ben ik tevreden klant bij Karoline. Professioneel, op de hoogte van haar vak en steeds up to date om al mijn vragen te beantwoorden. Ik heb al verschillende behandelingen bij haar gehad en ben van alles even tevreden. Een aanrader!
Valérie Deplancke
Valérie Deplancke
2022-07-04
De beste in haar vak!
An Balduck
An Balduck
2022-07-04
Wat een positieve ervaring bij Karoline. Ze is een expert in haar vak. Wat een professionele dame. Ze doet wat ze zegt en maakt geen belofte die ze niet kan nakomen. Een echte aanrader!
Eefje De Pauw
Eefje De Pauw
2021-12-29
Een top schoonheidsspecialiste die ik voor de volle 100% met mijn huid vertrouw. Ze geeft een holistisch advies en gebruikt producten en behandelingen die snel een verschil tonen. Je wordt altijd bijzonder vriendelijk en professioneel ontvangen. Ik kan haar absoluut aanraden!
Scroll to Top