Full Spectrum Olie & vitamine D3/K2

Full Spectrum Olie – omega 3

Omega 3 uit vette vis

Je hebt zonder twijfel wel gehoord over vette vis, visolie of omega 3. Het is ook een must! Wij eten wel vis maar niet regelmatig en als we vis eten dan bij voorkeur met een hengel gevangen vis uit de Noordzee. De reden is de belasting op ons milieu. En dat terwijl we weten dat men voor een goede Omega 3 en 6 status ruim 5x per week vette vis moeten eten. Dat komt weer omdat er zoveel meer omega 6 (ontstekingsbevorderende groep) in onze hedendaagse voeding zit. Producten uit de omega 6 groep zijn bijvoorbeeld zonnebloemolie, maisolie en pinda’s/pindakaas. Kijk maar eens op de verpakking in hoeveel producten zonnebloemolie zit verwerkt.

Wat doen we wel?

Neem de zuivere visolie van eqology. Die zogeheten visvetzuren hebben zoveel gezondheidsvoordelen dat het bijna niet op te noemen is. Samengevat is het goed voor ons brein, hart- en bloedvaten, hormonen, ogen en huid.

Ik kies voor Eqology omdat de visolie wordt gehaald uit het afvalproduct (botten en organen) van de al gevangen vissen. De in Scandinavië gevangen vis is bedoeld voor het consumeren in restaurants maar er wordt dus niets weggegooid. Er wordt dus geen extra vis uit de zee gehaald voor deze Eqology producten.

3 à 4 x per week vis eten en Eqology Full Spectrum Olie gebruiken, daar wordt jouw lichaam blij van!

Nog meer positieve eigenschappen van deze visolie:

 • Is zuiver en bevat daarom dan ook geen toegevoegde visolie of synthetische additieven.
 • Heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4! (= lage oxidatie snelheid) = gewaarborgde kwaliteit van de omega 3- vetzuren
 • Draagt bij aan een optimale verhouding tussen omega-6 en omega-3.
 • Is goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren.
 • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed.
 • De visolie is MSC en CoC gecertificeerd en is afkomstig uit de Noorse duurzame visserij-industrie.
 • Is extra effectief vanwege de toegevoegde polyfenolen uit een koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie, vitamine D3 en een frisse citroen- of sinaasappelsap.
 • 100% natuurlijk.
 • Dit product bevat geen toxische stoffen of zware metalen uit de vis.

Waarom visolie en geen algenolie?

In algenolie is de verhouding EPA en DHA vaak niet zo goed. DHA (goed voor het brein) kan goed uit algen gehaald worden. Maar EPA (dit remt m.n. de ontstekingen) niet zo goed. Eqology heeft overigens wel goede algen varianten. Zie ook https://eqology.com/nl

Waarom werkt Eqology met een abonnement?

Er is gebleken dat indien men een half jaar een hoogwaardige olie gebruikt, de vetzuren balans in het lichaam sterk zal verbeteren. We weten ook dat het zo’n 5-6 maanden duurt voordat alle rode bloedcellen zijn vernieuwd. De olie wordt daarom verkocht in abonnementen van een half jaar.

Waarom wordt er een bloedtest afgenomen?

Bij de start wordt er een bloedtest afgenomen. Deze test is anoniem en wordt met de nodige secretie aangepakt. jij krijgt een code met inloggegevens en hierbij krijg je jouw resultaten te zien. Deze worden tijdens het programma samen met jou besproken. En vooral jij ziet jouw vooruitgang na 6 maanden opnieuw.

 • betere slaap
 • betere concentratie
 • betere opname vitamines/mineralen
 • betere sportprestaties
 • mooiere huid/haar conditie
 • minder stemmingswisselingen
 • en sterker immuunsysteem

Ontdek de Kracht van Juiste Vetzuren!

Wil je meer weten over waarom de juiste vetzuren cruciaal zijn voor een stralende gezondheid?

Download nu mijn e-book en ontdek de geheimen van voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft.Vitamine K2 +D3

Een anti- aging-vitamine ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat ons lichaam dagelijks minstens 180 microgram nodig heeft voor maximale positieve effecten. K2+D3 bevat daarom 200 mcg, en 40 mcg vitamine D3 in iedere dagelijkse dosering in de vorm van 1 capsule.

Vitamine K 2 : De verjongings-vitamine! Verhoogt de elasticiteit van de bloedvaten en de huid. Transport van Calcium naar de botten.

Vitamine D3 : Werkt altijd samen met K2, is verantwoordelijk voor de absorptie van Calcium, zorgt voor de opbouw van je immuniteit, speelt een belangrijke rol bij de hersenfuncties en vetverbranding.

In de filmpjes hieronder wordt duidelijk weergegeven naar het belang van de inname van vitamine K2 en D3Waarom abonnementsvorm?

De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaan daar dus zo’n 5 maanden overheen. Een of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega-3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Eqology gaat voor kwaliteit. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3-vetzuren EPA en DHA op te nemen. 

Dit is de reden dat Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd, easy peasy. Geen omkijken meer naar.

En wil je om één of andere reden stoppen met de olie, dan kun je het abonnement na 6 maanden gemakkelijk zelf opzeggen. 

Meten is weten

Zoals ook in het filmpje van Eqology te zien is, is het mogelijk om de verhouding omega-3 en omega-6 in je bloed te testen. Deze test doe je voordat je start met de Eqology Arctic visolie als nul-meting*. Na 4 maanden doe je weer een (anonieme) bloedtest en je zult aantoonbaar de verbetering zien.

Wil je liever geen bloedtest dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je krijgt dan de eerste maand 2 flessen visolie opgestuurd. 

*Als je waarde bij de eerste bloedtest (dus bij de nulmeting) al 1:3 of lager is, dan feliciteert Eqology jou met je goede gezondheid en krijg je je geld terug. 

Veel gestelde vragen:

Scroll to Top