voor een strak en gespierd lichaam

HI-EMT slim body contouring

HI-EMT slim voor een strak en gespierd lichaam

HI-EMT Slim is een revolutionaire behandeling voor personen die ongewenst vet, veilig en effectief willen verwijderen en een strakkere buik en billen kan verkrijgen.

De HI-ES-technologie (High Intensity Electromagnetic Stimulation) is ontwikkeld om te voorzien in een nieuwe oplossing voor patiënten die hun lichaam en spieren opnieuw willen vormgeven.

Deze medische technologie wordt gebruikt om de spieren te versterken en de huid te verstrakken. Deze behandeling vereist geen anesthesie en is volkomen pijnloos.

Patiënten kunnen comfortabel zitten en ontspannen tijdens de sessie, terwijl het apparaat spiersamentrekkingen uitvoert gelijk aan meer dan 20.000 “crunches” in de buik of “squats ” in de bilspieren!

En dat in slechts 20 minuten per behandeling.

HI-EMT slim maakt gebruik van magnetische golven, zoals die worden gebruikt in een MRI-machine, om spieren te dwingen om ongeveer 20.000 keer in 20 minuten samen te trekken.

De behandeling had als doelstelling om spieren op te bouwen, maar de onderzoekers ontdekten al snel dat het nabijgelegen vetcellen ook doodde.

Hoe werkt HI-EMT slim? 

Elektromagnetische velden worden al vele jaren gebruikt in de geneeskunde (o.a. urologie en gynaecologie) en zijn door hun efficiëntie en veiligheid goed ingeburgerd. HI-ES (High-Intensity Electromagnetic Stimulation) -technologie is ontwikkeld om een ​​nieuwe 360 ​​° -bodycontouring oplossing voor patiënten te bieden.

Deze technologie maakt gebruik van een gericht elektromagnetisch veld met een intensiteit gemeten in Tesla en is gebaseerd op de elektromagnetische inductiewet van Faraday.
Het elektromagnetische veld passeert het lichaam op een niet-invasieve en niet-ablatieve manier. Het zorgt voor interactie met motorneuronen om supramaximale spiersamentrekkingen te veroorzaken. De blootstelling van de spieren aan deze samentrekkingen leidt tot een spierversterking.

HI-ES is een niet-invasieve medische technologie die wordt gebruikt om spieren te versterken en huid te verstevigen door de actie van het gefocusseerde magnetische veld op het te behandelen gebied. Deze methode is ideaal om te gebruiken op de billen en de buik en zorgt voor uitstekende resultaten. In tegenstelling tot vrijwillige spiercontracties zijn supramaximale contracties onafhankelijk van de hersenfunctie en zijn ze veel effectiever.
De HI-ES gebruikt een specifiek bereik van frequenties die geen spierrelaxatie toestaan ​​tussen twee opeenvolgende stimulaties, dus de spier blijft geforceerd samentrekken.

Deze extreme contractie-omstandigheden vereisen dat de spier zich aanpast en spiermassa ontwikkelt over het behandelde gebied.

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat een gemiddelde toename van 15 tot 16% van de buikspiermassa werd waargenomen bij patiënten die één tot twee maanden na de HI-ES-behandeling werden behandeld.


HI-EMT spierversteviging

HI-EMT Slim is een HI-ES-technologie apparaat is ontworpen voor body contouring.Dit apparaat is uitgerust met geavanceerde technologie voor niet-invasieve body vormgeving en het ontwikkelen van spieren.  Deze behandeling heeft geen verdoving nodig en is volledig pijnloos. Patiënten kunnen achterover leunen en ontspannen tijdens de sessie, terwijl het apparaat werkt.

De spiercontracties komen overeen met meer dan 20.000 buikspieroefeningen of “squats” voor de billen!


In slechts 4 sessies zijn de resultaten zichtbaar. Zichtbare plattere en gespierdere buik en/of strakkere (gelifte) billen. Tijdens de behandeling zorgt elektrische stimulatie ervoor om cellen te activeren en spiermassa te ontwikkelen. Na een HI-EMT Slim bodycontouring behandeling zullen patiënten hetzelfde gevoel ervaren als na het sporten met een hoge intensiteit.


Resultaat na een HI-EMT body contouring behandeling. 

Het resultaat van het HI-EMT Slim bodycontouring apparatuur kan variëren per individu, en ook naar gelang de dikte van het vetweefsel en de eetgewoonten na de behandeling.

Het opvolgen van ons advies voor na uw behandeling draagt dan ook zeker bij aan een efficiënter resultaat van uw behandeling. Er zijn circa 4-6 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Het is belangrijk het behandelplan van 2 behandelingen per week uit te voeren. Zo kan er een optimaal resultaat bereikt worden.

Reductie van vetweefsel

Contour verbetering

Strakkere huid

Gespierder lichaam

Het systeem heeft echter beperkingen.

Het is niet echt geschikt voor mensen die zwaarlijvig zijn.

Deze mensen moeten eerst vet verliezen voordat ze in staat zijn om de spieren te versterken.

HI-EMT Slim heeft twee applicators die verschillende delen van het lichaam kunnen behandelen, bij mannen en vrouwen:

 • Buik
 • Dijen
 • Billen
 • Armen/ schouders 
 • Hamstrings 

Tips en advies

Drink minimaal 2 liter water per dag
Masseer het behandelde gebied de eerste 2 weken dagelijks 5 minuten.
Zorg voor dagelijkse beweging (minimaal 30 minuten per dag wandelen)
Volg een gezonde levenswijze met gevarieerde en gezonde voeding

Prijzen  

1-zone per behandeling enkel op afspraak en na intake:                

 • Intake en proefbehandeling                 € 99,00
 • 1 behandeling                                      € 149,00
 • 4 behandelingen                                  € 539,00
 • 6 behandelingen                                  € 749,00

2-zones per behandeling enkel op afspraak en na intake:

 • Intake en proefbehandeling                 € 99,00
 • 1 behandeling                                      € 249,00
 • 4 behandelingen                                  € 899,00
 • 6 behandelingen                                  € 1299,00

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen per zone (buik, billen, bovenbenen of armen)

Maximaal 2 zones per behandeling mogelijk. 

30 minuten per behandeling, in totaal zijn er 6 behandelingen nodig, met een interval van 2 tot 3 dagen, in een periode van 2 tot 3 weken. 

Er is geen hersteltijd na de behandeling , spierpijn treedt niet of nauwelijks op. 

Aandacht: Resultaten zijn verschillend van persoon tot persoon. Deze foto’s zijn geen garantie dat jij er net zoals hen uitziet of zal uitzien na een sessie of behandeling. Optimale resultaten worden behaald wanneer er naast de sessies ook op de voeding wordt gelet, alsook mogen andere sporten gecombineerd worden. De HI-EMT werkt op de spier(groep) en niet op het huidweefsel, doch zien we vaak ook verbetering en verstrakking van de huid.

Scroll to Top