Huidverjonging

Eerst doen we een huidanalyse.
We bekijken de focus, wat is er voor jou en voor je huid het belangrijkste op dit moment?
Meestal komt de primaire focus te liggen op de conditie van je huid.
Want een gezonde huid is belangrijk om een stralende huid te krijgen!
Nadien gaan we ons focussen op de secundaire stap. nl. het huidoppervlak aanpakken. Weg met pigmentvlekken, couperose en rimpeltjes.
Daarna kunnen we nog dieper de huid gaan aanpakken en werken we vooral op de huidactiviteit. We pakken de rimpels en verslapping van de huid aan.
Zoals je kan zien werken we stap voor stap en verkrijgen we een mooie huid door alle stappen te doorlopen.

Zoals je ziet bieden we tal van behandelingen aan die zich op verschillende punten zal focussen.
Ons doel is om jou terug die gezonde, stralende en frisse huid te laten krijgen! Iedereen kan bij ons terecht.   Elk van onze behandelingen is van de hoogste kwaliteit,  en u heeft een variëteit aan mogelijkheden. In overleg met u beslissen we altijd welke behandelingen en producten er voor uw huidbeeld het meest interessant kunnen zijn, aangepast aan uw budget.

Ons advies is dan ook altijd geheel vrijblijvend. Onze behandelingen worden nauwkeurig voor u
geselecteerd
. De voorwaarden om een bepaald product of apparaat in ons aanbod op te nemen, is dat de behandeling wetenschappelijk bestudeerd werd en vervolgens efficiënt en veilig bevonden
werd. 

Exilis: Het facelift alternatief

Het facelift alternatief met exilis is ontworpen om de huid te verstevigen en te verjongen zonder agressie of pijnlijke chirurgie.

Elastine behandeling 

Een pijnloze techniek om de huid te verstevigen, de huid haar veerkracht terug te geven en haar voller en jonger te maken.

Huidverjonging met VPL energist

Deze technologie zal een reactie uitlokken bij de fibroblasten in de dermis, waardoor er nieuwe collageen en volume gevormd wordt

MIcroneedling therapie

Microneedling therapie is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Peeling

We zetten peelings in om pigmentvlekken, acné, een grove huidstructuur, huidveroudering en rosacea te behandelen én natuurlijk om de huid op te frissen.

Hydrafacial

Exfolieert dode huidcellen en extraheert onzuiverheden, onderliggende huidlagen krijgen een infuus met actieve serums, hydratatie en anti-oxidanten.

LED therapie

Een technologie gebaseerd op zuiver rood, blauw en geel LED licht. Deze wordt gecombineerd met andere behandelingen. Afhankelijk van het beoogde resultaat.

Cryo Meso therapie & hyaluron behandeling

Actieve ingrediënten worden in de huid gebracht ter hoogte van de dermis.

Hyaluron en actieve serums worden gebruikt.

Be Lifted Plasma lifting

  • ooglidcorrectie en -lifting
  • huidverstrakking
  • lifting van de wenkbrauwen
  • vermindering van rimpels, kraaienpootjes

Boek vandaag nog uw intakegesprek voor
permanente ontharing of huidverbetering.

Scroll to Top