Karoline Van de Mergel

Karoline Van de Mergel is huidtherapeut, orthomoleculaire voedingscoach, docent en motivatie-spreker. Haar grootse passie is mensen te inspireren en helpen met een gezondere leefstijl en een gezonde, stralende huid.
Als therapeut deelt zij graag haar kennis en ervaringen. Zo heeft zij al meerdere e-boeken geschreven  en schreef het paperboek met als titel “Huidverjonging op maat.”
Door haar ervaring wordt Karoline ook gevraagd voor externe activiteiten. Zo schrijft ze ook voor de gezondheidssite: gezond.be en schreef ze artikelen en columns voor diverse magazines.

LEZINGEN

Vanuit de drive anderen te laten weten wat je kan doen voor je huid, geeft Karoline graag energieke en enthousiaste lezingen om de kennis van het publiek en andere therapeuten te vergroten.

De lezing huidverjonging op maat spreekt een totaalpakket aan. Verzorging – behandelingen – invloedrijke factoren – voeding, etc…. komen aan bod.

Heeft u behoefte aan een lezing op maat binnen het kennisgebied van Karoline, dan is dit in overleg mogelijk.


Online programma’s en masterclasses

Karoline biedt ook een aantal online programma’s aan. Waar ze je zowel met video’s, downloads als live calls stimuleert om jouw resultaten te behalen.

Herstel je hormonen: In dit programma ontdek je hoe je jouw hormonen in balans brengt, zodat jij de energie, het humeur en het lichaam krijgt waar je gelukkig van wordt! Dit programma kan jou hierbij helpen. Met de juiste kennis en handvatten word je je hormonen de baas.

Het 10 dagen challenge programma : Ga van suiker- naar vetverbrander. Met deze 10 dagen challenge boost je jouw vetverbranding! je gaat meer energie ervaren, we gaan je hormonen in balans brengen en daarnaast werken aan je gezondheid.Academie voor professionals in de huidzorg, beauty- en lifestyle sector

Ben je een professional en wil je jouw kennis uitbreiden en gebruiken in je praktijk?

Bekijk dan zeker even de academie voor professionals een website voor de ondernemer in de huidzorg, beauty – en lifestylebranche.

De academie voor professionals richt zich op de ondernemer in de huidzorg, beauty en lifestyle sector. Er worden gerichte verschillende online cursussen aangeboden.


Scroll to Top