Line REPAIR

FIX – voor een optimale celwerking en – deling van alle epidermale lagen

LINE REPAIR pakt de symptomen van verlies van vitaliteit en glow aan, beginnend met reiniging en zuivering en eindigend met vernieuwing en bescherming van een stralende huid. De huid ziet er glad, gerevitaliseerd en stralend uit.

FIX :Bevordert een verbeterd metabolisme en huidregeneratie.

“Een van binnenuit behandelde huid straalt van buitenaf”

In de afgelopen jaren is een jonge huid meer dan enkel het esthetische…. We kijken verder en gaan vooral ook voor een gezonde en stralende huid. Een van binnenuit goed behandelde huid wordt van buiten stralend en vitaal. Een echte, gezonde gloed is geen tijdelijk effect, maar het resultaat van constante, diepgaande activiteit die de huid aanzet tot essentiële biologische processen. Een stralend en gerevitaliseerd uiterlijk tot gevolg. Het effect van het ouder worden van de huid en van de omgevingsfactoren zijn zichtbaar. Een ongelijkmatige teint, vlekken, verslapping, lijntjes en rimpels worden zichtbaar en hebben invloed op de gewenste glans en vitaliteit, waardoor de huid er dof en vermoeid en er ouder uitziet dan haar werkelijke leeftijd. 

Line REPAIR – FIX

Bevat twee soorten retinol vormen en is de kern van Fix-producten. Bovendien bevatten de formules mariene EGF-D groeifactor in nieuwe cellen, vitamine C – collageensynthese-versterker en zelfs toonpromotor, en hyaluronzuur om celproliferatie te ondersteunen en volume toe te voegen.

Zorgt dus voor een optimale celwerking en – deling van alle epidermale cellen.


Line REPAIR – FIX producten

Hydra Perfect Serum

Antiox Assist SPF 50

Retinol E-eye cream

Retinol E-active cream

HA repair masker

Complete renewal


Behandeling thuis toepassen (stap voor stap)

FIX Line REPAIR verzorgingspakket bestaat uit:

  • Fix – Hydra Perfect serum
  • Fix – Antioxidant Assist SPF 50
  • Fix – Retinol E Eye cream
  • Fix – Retinol E Active Cream
  • Fix – HA Repair Mask
  • Fix – Complete Renewal
  • GRATIS geschenk

Extra informatie over de producten

Scroll to Top