DEFINITIEVE ONTHARING

Energist VPL UltraPlus
de meest betrouwbare oplossing
voor definitieve ontharing

Hoe werkt deze behandeling?
Wie kan behandeld worden?
Hoe verloopt een behandeling?

Ontdek de gepatenteerde ENERGIST VPL technologie

 • Veilig voor alle huidtypes
 • Efficiënter dan Laser of IPL
 • Klinisch bewezen definitieve ontharing

Hoe werkt Energist VPL?

Energist VPL werkt met hoogenergetische lichttechnologie en overtreft zowel Laser als IPL systemen in veiligheid én efficiëntie. Dit betekent dat nagenoeg alle huidskleuren veilig behandeld kunnen worden en ook lichtere haarkleuren (geen wit of zeer blond haar) efficiënt behandeld kunnen worden.

VPL staat voor ‘Variable Pulsed Light’. Dit is een uniek en gepatenteerd systeem dat succesvol de groeicellen van haren kan vernietigen, zonder daarbij de huid te beschadigen (wat bij Laser en IPL zeker niet altijd het geval is). De pulsen die allen gelijkwaardig in kracht zijn worden gefractioneerd. Daarna volgen ze elkaar met minipauzes op. Hierdoor stijgt de temperatuur in het haartje tot de ‘smelttemperatuur’, maar blijft de temperatuur in de huid onder de veiligheidsgrens.

We kunnen dit systeem bovendien perfect aanpassen met meer dan 800 verschillende behandelinstellingen, specifiek om uw huid- en haartype zo efficiënt mogelijk te kunnen behandelen.

Het systeem is zo krachtig dat zelfs haren op 6mm diepte vlot definitief verwijderd kunnen worden. Dit is dankzij de hoge kracht en het gebruik van rood licht, want die lichtsoort gaat het diepste in de huid. Hierdoor vormt Energist VPL ook de ideale oplossing voor rughaar en buikhaar, wat dieper ingeplant kan zitten dan andere haren.

​Ook dankzij deze mogelijkheid, onderscheidt Energist VPL zich van andere systemen, want die geven vaak slechts een oppervlakkige verschroeiing van de haartjes. Dan blijven ze wel iets langer weg, maar komen ze uiteindelijk gewoon weer terug. Bij Energist VPL is definitief ook werkelijk definitief. Dit wordt uitvoerig bewezen in de wetenschappelijke studies van het apparaat én ook dankzij het FDA label voor ‘permanent hair reduction’ dat het systeem gekregen heeft (in vergelijking met gewone ‘hair reduction’ voor andere apparaten).

Wenst u het te proberen? Dat kan!

We starten namelijk altijd eerst met een intake en proefbehandeling. Na de intake, wordt dan een stukje behandeld en later samen met u geëvalueerd alvorens de behandeling te starten. Een proefbehandeling helpt ons namelijk een aantal zaken te bepalen:

  1. Of u een geschikte kandidaat bent voor de behandeling
  2. Hoeveel behandelingen u naar schatting nodig zal hebben (gemiddeld zijn dat er 6 à 8, maar het kunnen er ook minder of meer zijn, dat leggen we u dan ook graag uit)
  3. Welke kostprijs de behandeling voor u zou bedragen. Wij werken met prijzen die afhankelijk zijn van de grootte van de te behandelen zone, want het zou niet eerlijk zijn als iemand met een ‘kleine okselzone’ evenveel zou moeten betalen als iemand met een ‘grote okselzone’.

  We willen namelijk enkel tevreden klanten!

  Boek dus zeker een afspraak voor een intake definitieve ontharing en een proefbehandeling. Een proef kost u €45, maar wordt terugbetaald bij een eerste behandeling. Het is dus eigenlijk gratis.

  Hoe werkt ENERGIST VPL?

  Zowel laserontharing, IPL als VPL werken met hoogenergetische lichttechnologie. Er zijn echter enkele belangrijke verschillen in veiligheid en effectiviteit van deze behandelingen, zowel bij permanente ontharing als bij huidverbetering/huidverjonging.

  Deze verschillen onderzoeken loont de moeite, want het gaat om de veiligheid van uw lichaam én om die van uw portemonnee.


  Wie kan behandeld worden met ENERGIST VPL?

  Om te weten of Energist VPL iets voor u zou zijn, is het belangrijk dat u grondig geïnformeerd wordt. We behandelen dit graag persoonlijk met u in een intakegesprek.

  Hieronder leest u alvast in grote lijnen wie behandeld kan worden.


  Hoe verloopt een behandeling?

  • stap 1: intake gesprek
  • stap 2 : proefbehandeling
  • stap 3: evaluatie en behandeling
  • stap 4: planning van de behandelingen
  • stap 5: ga zorgeloos haarvrij door het leven

  Wie zijn de Energist VPL therapeuten?

  De therapeuten die met het Energist VPL apparaat mogen werken hebben een officiële opleiding genoten voor lichtontharing en/of huidverjonging/huidverbetering met Energist VPL. Deze therapeuten moeten ieder jaar hun certificaat halen om dit uit te mogen voeren. Karoline is één van de gecertificeerde therapeuten.

  ———————————————Prijzen—————————————-

  INTAKEGESPREK INCL. ENKELE PROEFSHOTS

  DEF. ONTHARING GELAAT SESSIE

  Basisprijs = €75 (tot 10 flitsen inbegrepen) – Extra vanaf 11de flits

  DEF. ONTHARING KLEINE ZONE LICHAAM SESSIE

  Instapkost = €75 – vanaf 1ste flits 1€/flits

  DEF. ONTHARING GROTE ZONE LICHAAM SESSIE

  € 45 (terugbetaling bij start)

  €75 BASISPRIJS + €1/FLITS

  .

  €75 INSTAPKOST + €1/FLITS

  .

  €75 INSTAPKOST + €0.75/FLITS

  Testimonials

  Wat zeggen anderen?

  Boek vandaag nog uw intakegesprek voor
  permanente ontharing of huidverbetering.

  Scroll to Top