Huidverbetering

Eerst doen we een huidanalyse.
We bekijken de focus, wat is er voor jou en voor je huid het belangrijkste op dit moment?
Meestal komt de primaire focus te liggen op de conditie van je huid.
Want een gezonde huid is belangrijk om een stralende huid te krijgen!
Nadien gaan we ons focussen op de secundaire stap. nl. het huidoppervlak aanpakken. Weg met pigmentvlekken, couperose en rimpeltjes.
Daarna kunnen we nog dieper de huid gaan aanpakken en werken we vooral op de huidactiviteit. We pakken de rimpels en verslapping van de huid aan.
Zoals je kan zien werken we stap voor stap en verkrijgen we een mooie huid door alle stappen te doorlopen.

Zoals je ziet bieden we tal van behandelingen aan die zich op verschillende punten zal focussen.
Ons doel is om jou terug die gezonde, stralende en frisse huid te laten krijgen! Iedereen kan bij ons terecht.   Elk van onze behandelingen is van de hoogste kwaliteit,  en u heeft een variëteit aan mogelijkheden. In overleg met u beslissen we altijd welke behandelingen en producten er voor uw huidbeeld het meest interessant kunnen zijn, aangepast aan uw budget.

Ons advies is dan ook altijd geheel vrijblijvend. Onze behandelingen worden nauwkeurig voor u
geselecteerd
. De voorwaarden om een bepaald product of apparaat in ons aanbod op te nemen, is dat de behandeling wetenschappelijk bestudeerd werd en vervolgens efficiënt en veilig bevonden
werd. 

Zwangerschapsmasker/melasma met de cosmelan behandeling

De cosmelan behandeling is al meer dan 25 jaar een oplossing voor hyperpigmentatie en melasma. Ook wel zwangerschapsmasker genoemd

MIcroneedling therapie

Microneedling therapie is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Pigmentvlekken behandelen met VPL

Door gebruik te maken van licht met een speciale golflengte kan overtollig pigment geabsorbeerd worden in de huid. Hierdoor kunnen ouderdomsvlekken vervagen.

Peeling

We zetten peelings in om pigmentvlekken, acné, een grove huidstructuur, huidveroudering en rosacea te behandelen én natuurlijk om de huid op te frissen.

Couperose behandeling

Behandeling van couperose en aanverwanten door middel van lichtflitstherapie met het VPL energist apparaat of met het electrocoagulatie- apparaat .

LED therapie

Een technologie gebaseerd op zuiver rood, blauw en geel LED licht. Deze wordt gecombineerd met andere behandelingen. Afhankelijk van het beoogde resultaat.

Hydrafacial

Exfolieert dode huidcellen en extraheert onzuiverheden, onderliggende huidlagen krijgen een infuus met actieve serums, hydratatie en anti-oxidanten.

Goedaardige huidtumoren

Met het electrocoagulatie apparaat verwijderen we zorgvuldig storende steelwratjes, bultjes en andere onschuldige huidoneffenheden. (ev. samenspraak arts)


Boek vandaag nog uw intakegesprek voor
permanente ontharing of huidverbetering.

Scroll to Top