Ervaringen

Huidverbetering  Huidverjonging Permanente ontharing


Testemonials


Klanten van Beautyfulskin:


"Wat een ervaring!

Ik heb genoten van een verzorging van een uur lang, in een rustgevende sfeer en deskundige uitleg. Mijn gelaat voelt verfrissend & zacht aan. Het is vast en zeker de moeite en het proberen waard! "

Bron: Vrouw, 26 jaar


"Prachtig! Eindelijk een zachte & zuivere huid!"

Bron: Vrouw, 37 jaar


"Het onthaal was zeer hartelijk en vriendelijk. Over de producten kon ik voldoende uitleg vragen en kreeg hierbij adequate uitleg. Zeer hygiënisch. Er werd gebruik gemaakt van professioneel materiaal. Verschillende behandelingen, en het masker was heel aangenaam en gaf een rustgevend gevoel door de verwarmde zetel.

Het is een onmiddellijk zichtbaar resultaat en een gereinigd gevoel."

Bron: Vrouw, 40 jaar"Na een hartelijk ontvangst en de nodige uitleg over de behandeling heb ik ontzettend genoten van de gelaatsverzorging. Je voelde de producten in je huid trekken. Het gaf een fijn gevoel in mijn hals die voordien wat rimpels had. Deze zijn merkwaardig al minder! Dit is zeker een aanrader! Bedankt!

Bron: Vrouw, 56 jaar"ik heb op aanraden van een kennis al 2 behandelingen gehad. De resultaten zijn goed zichtbaar. Het is voor herhaling vatbaar!"

Bron: Man, 37 jaar
"Met een zeer goed gevoel naar buiten gegaan. Goede uitleg tijdens de behandeling en een warm onthaal."

Bron: Vrouw, 52 jaar


"Een mooie schone huid en een liftend effect. Zéér tevreden!

Bron: Vrouw, 52 jaarZaterdag 3 september heb ik een hydrafacial behandeling gehad.

10 dagen daarvoor ben ik op aanraden voor het eerst geweest voor de Hydrafacial.


Ik had haar via de mail uitgelegd wat mijn probleem is. Ik vertelde dat ik een acne huid heb met grove poriën en dat ik al 12 microdermabrasie behandelingen achter de rug had. Ik ben gestopt met de microdermabrasie omdat het de laatste 2 behandelingen geen resultaat meer bood.


Een microdermabrasie behandeling, waarmee ze over de huid schuren met de microdermabrasie kop (waar diamanten op zitten en die vacuüm zuigt) doet ongelofelijk veel pijn en ik wordt er super rood van. De bedoeling is dat dode huidcellen weg geschraapt/ geslepen worden en de huid een gezonde nieuwe huidlaag aanmaakt.


De eerste keer dat ik voor de Hydrafacial kwam, nam ze ruim de tijd voor mijn intake waarin we spraken over de producten die ik gebruik en mijn eet- en leefgewoonten.


Omdat mijn wangen voornamelijk de probleemzone is, besloten ze tijdens de Hydrafacial 2 verschillende serums te gebruiken. (voor elk probleem is er een ander serum)


Op de wangen een serum voor de vette acne huid en voor de rest van het gezicht een serum voor de normale huid.


Bij de Hydrafacial wordt er ook gebruik gemaakt van kop, deze is echter van kunststof, heeft ook een zuigende werking om het vuil weg te zuigen uit de poriën en uit een ander gaatje in de kop komt het serum wat over het gezicht wordt verdeeld doordat er met de kop zorgvuldig over het gezicht wordt geslepen. Het doet absoluut geen pijn en het heeft een veel diepere werking dan de microdermabrasie.


Het is een voedende en zuiverende behandeling. Daarna word er een koud dun masker op mijn gezicht gelegd wat voor verkoeling en Hydratatie zorgt.


Omdat de huid na deze 2 stappen lekker vochtig was konden de mee-eters goed uitgenepen worden.


Om de serums de rest van de dag ook goed hun werk te laten doen ging er nog een koude laser over mijn gezicht.


Bij mijn 2e  behandeling van 3 september zijn we een stap verder gegaan.

Nadat de schoonheidsspecialiste nu met en serum voor de vette huid over mijn hele gezicht was gegaan is ze een nog diepere reinigingstap met het kunstsof kopje gaan uitvoeren.

Nu kwam er geen serum uit maar fruitzuur.


We hebben gekozen voor 15 % omdat ze dacht dat mijn huid dat, na de 12 microdermabrasie behandelingen wel aankon. Normaal begin je met 7% en loopt het op naar 30%.

Het prikte een beetje op mijn rechter wang en rond de neusvleugels. Daar waar het meeste vuil zat waarschijnlijk.

Ik werd een beetje rood en mijn gezicht begon te gloeien.

Ik kreeg weer het koude masker op mijn gezicht die na 5 seconde gloeiend heet was door mijn gloeiende gezicht volgens de schoonheidsspecialiste.

De roodheid was veranderd in een gezonde roze kleur en de warmte was weggetrokken.


Ik kreeg een niet vet, snel intrekkend, hydraterend serum van Hydrafacial opgesmeerd.


Het advies wat ik meekreeg: niet in de zon en een week niet scrubben.


Voor thuis heb ik een serum van Hydrafacial gekocht voor de vette acne huid ‘beta-HD home care’.

Ondanks het roze kleurtje durfde ik weer op de fiets naar huis. Door het serum glom ik lekker maar dat maakte me niet uit. Ik ben nog even de stad in geweest en ik voelde me niet opgelaten.

Dat was wel anders bij de microdermabrasie, daarmee kwam ik als een rode biet thuis en kon ik de rest van de dag niks meer ondernemen.

’s Avonds heb ik mijn gezicht gereinigd, dit tintelde ook een beetje, rond mijn neus en wang kwamen er dunne velletje die ik met een handdoek weg kon vegen. Daarna heb ik mijn home care product en een pore minimizer aangebracht. Het home care product brandde een beetje. Vanochtend, de ochtend na de behandeling, heb ik mijn gezicht weer gereinigd en alleen de pore minimizer aangebracht omdat mijn huid wat droog is.

Net na de behandeling is het serum voor de vette acne huid dus iets te heftig voor mij.

Mijn doel met de Hydrafacial is: de poriën kleiner en schoon te krijgen zodat acne geen kans krijgt.

Vanochtend merkte ik dat het vuil vrij oppervlakkig in de poriën zat en dat het er makkelijk uit te drukken was.

Ik ga elke maand voor een behandeling.De eind conclusie is dus erg positief en zeker aan te raden!


Het resultaat is snel te zien en in vergelijking met een microdermabrasie veel zachter en effectiever.


De crèmes die ik nu op smeer trekken veel sneller in dan voorheen.


Met Vriendelijke Groet,

Bodil Robbe'In 1 woord, SUPER! Enorm gevoel van welbehagen, super reiniging en ontspanning, zeker voor herhaling vatbaar! Dank u!'De afwerking van LED licht heeft niet alleen positieve werkingen op de huid, maar ook op het gevoel. Dankzij zijn extra infraroodlampjes ervaart u ook een aangename warme afwerking van de behandeling.
Testemonials vanuit het buitenland:


"It is absolutely the best facial I have ever had in 10 years of L.A. living! I can't wait to get my my next HydraFacial and I'd recommend it to everybody!"

Julie Nutter, Ms. Colorado Globe 2008"HydraFacial has so many wonderful and immediate benefits such as clearing up uneven skin tones, reducing the appearance of large pores and excessive oil, as well as brightening that drab grayed appearance women tend to take on as we age. It keeps my skin camera ready and also provides me the same benefits as I tackle the day as a busy mom."

David B. Vasily, M.D."We continue to see remarkable improvement with our Hydrafacial unit. Most recently, we have had a few very happy and excited patients who underwent treatment with the DermaBuilder peptide complex system. These patients noted remarkable improvement of periorbital squint lines that seem to be lasting for weeks after treatment. These patients were extremely happy with the results and are continuing use of this system for skin rejuvenation."

Paris Hilton, Actrice