FaceLite LED voor thuis

FACELITE LED 

€ 399.00

FaceLITE™
your natural facelift

Een jeugdige uitstraling en algehele huidverjonging dankzij het revolutionaire Facelite LED masker


Het huidverouderingsproces:

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat hoort bij het ouder worden. Dit proces stoppen is helaas niet mogelijk. Wel kan huidveroudering vertraagd worden en is het mogelijk de huid die ouder geworden is, te laten verjongen. De effecten van de schade die de huid in de loop der jaren heeft opgelopen, kunnen teruggedrongen worden door FaceLite LED-lichttherapie.Wat is FaceLite LED lichttherapie:

De therapeutische waarde van zuiver rood LED licht (633Nm golflengte) is wetenschappelijk aangetoond. Studies van het NASA-programma hebben bewezen dat LED therapie met rood licht wonden sneller geneest en de groei van huidweefsel bevordert.


Nieuwe lichttherapie voor huidverbetering:

FaceLite heeft in samenwerking met Omnilux Medical een handzaam LED masker ontwikkelt voor huidverjonging en huidverbetering. De FaceLite LED is een 100% natuurlijke en veilige methode voor huidverjonging en huidherstel met de kracht van zuiver rood licht (633Nm). Een handzaam flexibel masker dat zeer gemakkelijk op uw gezicht aan te brengen is. Met slechts 10 minuten per dag gedurende 3 à 4 weken is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.


Hoe werkt FaceLite LED:

Het zuivere licht van de LED lampen die in het masker zitten werken op 2 golflengtes: 633Nm en 830Nm. Dit krachtige en zuivere licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie). De huidcellen slaan deze energie op en worden optimaal gestimuleerd. Hierdoor ontstaat nieuw collageen en elastine, dat nodig is om de huid weer soepeler en elastischer te laten worden.


Wat kunt u verwachten:

  • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen
  • De vochtbalans verbetert
  • Rosacea of diffuse roodheid vermindert
  • De huid wordt gladder
  • De spankracht en de elasticiteit van uw huid verbetert
  • Algehele versteviging van de huid

Veel gestelde vragen


Hoe krachtig is de FaceLITE?

Het FaceLITE LED masker is ontwikkelt door Omnilux Medical. De LED’s van Omnilux Medical worden gebruikt in de FaceLITE, waardoor de werking van het masker effectief is en aantoonbare resultaten geeft.

De FaceLITE is wereld wijd het eerste en enige LED masker dat een FDA approval heeft.

De Food and Drug Administration, afgekort FDA, is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten, dat de kwaliteit van medicijnen en medische apparatuur in brede zin controleert.

De FDA zorgt ervoor dat de regels in de Public Health Service Act worden nageleefd. Er zijn andere maskers op de markt die dus geen FDA approval hebben en dus niet werken.


Hoe lang duurt een behandeling?

Voor het beste resultaat kunt u de FaceLITE dagelijks gebruiken.

De behandeling per dag is slechts 10 minuten.

Het systeem heeft een ingebouwde timer en zorgt ervoor dat deze na 10 minuten vanzelf uit gaat.


Is het licht schadelijk?

Het LED-licht van de FaceLITE is bewezen ongevaarlijk voor uw huid en ogen. U kunt een kleine warmte-sensatie ervaren als u het masker op heeft, het licht geeft enige warmte af. Het bevat geen UV A of B licht.


De FaceLITE in het gebruik?

Voor een beter resultaat is het aan te raden om de huid eerst goed te reinigen.

Er kan eventueel een hydrogel masker gebruikt worden om de werking van de LED’s te versterken. Wanneer dit gebeurd is kan het masker opgezet en ingeschakeld worden.

Het masker is een one-size-fits-all en wordt passend door het klittenband aan de achterzijde te verstellen op uw gewenste maat.

Het FaceLITE LED masker heeft een ingebouwde timer voor 10 minuten waarna het masker zichzelf automatisch uitschakelt. Het LED-licht is bewezen veilig en beschadigt of bruint uw huid niet. LED-licht bevat namelijk geen UV-straling zoals de zon.


Hoe werkt de FaceLITE?

De FaceLITE LED is een geavanceerd masker speciaal ontwikkelt voor huidverjonging en verbetering en kan voor veel indicaties ingezet worden. FaceLITELED licht-therapie is klinisch bewezen monochromatisch licht voor het stimuleren van specifieke cellen in het lichaam. Dit resulteert in het verminderen van rimpels en hyperpigmentatie.

Daarnaast verbetert het de algehele huidstructuur en stimuleert het de doorbloeding. Het zuivere licht van de LED lampen die in het masker zitten werken op 2 golflengtes: 633Nm en 830Nm.

Dit krachtige en zuivere licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie). De huidcellen slaan deze energie op en worden optimaal gestimuleerd. Hierdoor ontstaat nieuw collageen en elastine, dat nodig is om de huid weer soepeler en elastischer te laten worden.


Wat kunt u verwachten van de FaceLITE

• Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen
• De vochtbalans verbetert
• Rosacea of diffuse roodheid vermindert
• De huid wordt gladder
• De spankracht en de elasticiteit van uw huid verbetert
• Algehele versteviging van de huid
• Het kalmeert de huid
• Vermindert acne
• Vermindert pigmentvlekkenIs het licht gevaarlijk voor de ogen of huid?

De behandeling is pijnvrij, niet-invasief, en is geheel veilig voor alle huidtypen.

Wij raden aan om het masker eerst voor 5 minuten te testen op een minder zichtbare plek om te testen op lichtgevoeligheid. Wanneer dit niet het geval is kan het masker op het gezicht gebruikt worden. Het licht straalt geen gevaarlijke UVA of UVA straling uit.

Er worden ook geen lasers gebruikt. Hierdoor kan de behandeling zonder tussenperioden uitgevoerd worden. Het licht is niet schadelijk voor de ogen, echter is het verstandig er niet lang naar te kijken.

Het licht kan wel als fel ervaren worden. Daarom is het aan te raden de ogen dicht te doen tijdens de behandeling. FaceLITE is medisch erkend en klinisch bewezen door middel van onafhankelijke studies. De therapeutische waarde van zuiver rood LED licht (633Nm golflengte) is wetenschappelijk aangetoond. Studies van het NASA-programma hebben bewezen dat LED therapie met rood licht wonden sneller geneest en de groei van huidweefsel bevordert.


Huid reinigen van te voren?

De FaceLITE LED masker werkt het beste nadat u uw gezicht goed heeft gereinigd. Cosmetica schermt uw huid af, waardoor het LED licht minder goed in uw huid kan komen. Maak uw gezicht dus schoon voor u het masker gebruikt om het licht het meest effectief te laten zijn.


Golflengte van de LED’s ?

Rood licht (630-633 nm.)